Er was eens…

…die dag dat ik kritisch naar mezelf in de spiegel keek. Het gebeurt bij veel mannen en vrouwen. Zo ook jaren geleden bij mezelf: ik besefte dat ik langzaam maar zeker te zwaar begon te worden. Opeens werd ik onderworpen aan een strijd met mijn kilo’s. Crashdieet hier, wondermiddeltje daar, niets leek te helpen.

De kilo’s gingen er niet af en als er dan al eens een paar verdwenen, dan vonden die al snel hun weg weer terug naar mijn dijen en armen. Honger, verlangen naar eten, jojo: ik heb het allemaal meegemaakt. Nervositeit, een kort lontje, chagrijnig van ’s morgens tot ’s avonds: er moest gewoon een einde aan komen.

En dan kwam de conclusie…

…dat je van diëten alleen maar dikker wordt. Het moest toch ook anders kunnen? En inderdaad, dat kan het ook. Ik ben anders beginnen eten en kijk eens aan, al mijn problemen verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik noem het zelf “Afvallen zonder dieet”.

Nu is het een big smile heel de dag door, want:

  • Ik eet lekker, gezond en gevarieerd zonder een dieetgevoel
  • Ik focus me niet meer op lightproducten
  • Ik tel niet de hele tijd calorieën
  • En vooral: ik eet wat ik wil!
1 - Sophie voor WHJE (aug2006)

2006

2 - Sophie na WHJE (april2007)

2007

2015

En ik leefde nog lang en gelukkig…

…tot op de dag van vandaag. En dat kan jij ook opnieuw. Stop met die waanideeën die de voedingsindustrie, de social media en de reclame je oplegt. Laat je niet meer voor de gek houden door fastfood, bewerkte voeding en geraffineerde suikers.

Mijn filosofie? Gezondheid is mijn prioriteit nummer één:

  • Combineer natuurlijke voeding met voldoende beweging
  • Denk na over wat je eet
  • Voorkom ziektes en kwaaltjes door naar je lichaam te luisteren

Het begeleiden van klanten is echt mijn passie geworden

Wil je ook gezond “Afvallen zonder dieet”?

Dan geef ik je graag een woordje meer uitleg over “Afvallen zonder dieet”, wat het voor jou kan betekenen en hoe het je leven kan veranderen. Ieder persoon is anders, zo ook ieder lichaam. Bij mij vind je dan ook niets anders dan consultaties op maat van je specifieke behoeftes en wensen!

Heb je dus enkele kilo’s te veel? Of wil je gewoon zelf ontdekken wat eten met je gezondheid doet? Wil je graag eens “Afvallen zonder dieet”? Dan is het programma een aanrader… en Sophie Vanderbauwede als je persoonlijke voedingsconsulente. Vraag nu je kennismakingsgesprek aan!