Ingrediënten voor beslag (voor 4 pannenkoeken):
100 gr. boekweitmeel
400 ml ongezoete sojamelk
4 eieren
½ el Provençaalse kruiden
Zwarte peper
Himalayazout

Bereiding:
Alle ingrediënten goed mengen. Vol vezels, geeft voldaan gevoel.
Bakken in anti-aanbakpan in beetje olijfolie

Ingrediënten voor vulling:
2 preistengels
500 gr. kastanjechampignons (=> iets duurder maar geven meer smaak en bevatten minder water)
100 gr. bladspinazie
60 gr. geraspte kaas (eventueel restjes verwerken)
1 teentje knoflook
½ el curcuma
½ el Provençaalse kruiden

Bereiding:
Van de preistengels het onderste gedeelte wegsnijden en het deel van groene bladen afsnijden. Buitenste bladeren verwijderen. Middendoor snijden en goed spoelen onder stromend water. In grove stukken snijden. Aanstoven van de prei in pan met olijfolie.
Teentje look persen en toevoegen aan prei. Champignons in plakjes snijden en toevoegen bij prei.
Geheel goed omroeren en extra olijfolie toevoegen (trekt in champignons, lekkere smaak).
Als groenten gaar zijn toevoegen van Provençaalse kruiden en curcuma. Op laatste moment ook bladspinazie toevoegen.
Beleggen van pannenkoek met groentemengsel, geraspte kaas erover en zijkanten inplooien