Nog maar eens een eetprogramma volgen? 

Ik begrijp volledig je scepticisme. Het is misschien niet de eerste keer dat je je er aan eentje waagt? Of misschien sta je wel op het punt om er volledig de brui aan te geven? Wel, lees dan maar eens de onderstaande getuigenissen en je zal zien:
“Afvallen zonder dieet” heeft al vele lichamen gelukkig gemaakt.
En daarmee ook vele zielen.

Wat positieve aandacht vooraf.

Heb je nog je twijfels over mijn aanpak? Of over het programma “Afvallen zonder dieet”? Lees dan zeker enkele van de succesverhalen van mijn klanten. Er gingen je er al meer dan één voor, en dat telkens met een prachtig eindresultaat.

Overtuig jezelf, lees hun verhalen even door en je het zal je al snel duidelijk worden waarom “Afvallen zonder dieet” zo goed werkt en waarom het al een glimlach heeft getoverd op de gezichten van vele mensen!

Marie-José uit Waregem

Marie-José uit Waregem

Bij mijn laatste controle aan de specialist Koen Vindevoghel, enkele maanden geleden, werd ik terecht op de vingers getikt en er werd mij geadviseerd om af te vallen. Ik ben ondertussen gestart met ‘Afvallen zonder dieet’ bij Sophie en behaalde schitterende resultaten. Ik ben alvast benieuwd wat de dokter zal zeggen als hij me volgende keer ziet. Bedankt Sophie!

Ik ben ondertussen naar het ziekenhuis geweest voor mijn 6 maandelijks onderzoek. Zoals je weet had de dokter mij aangeraden om iets aan mijn gewicht te doen. Hij wou dat ik tegen vandaag 10 kilo minder zou wegen. Ik heb mijn doel meer dan bereikt want ik ben nl. 14 kg kwijt in 3 maanden. Hij was bijzonder fier en wenste me dadelijk proficiat met mijn resultaat. Hij is vol lof over het programma. Ook mijn bloedwaarden waren zeer goed, mijn cholesterol was gedaald en alles was dik in orde. Ik kan er nu weer tegen aan voor 6 maanden en zal verder mijn best doen om nog enkele kilo’s te verliezen.

Nathalie uit Staden

Enkele maanden geleden begon ik met ‘Afvallen zonder dieet’. Enigszins terughoudend, ik had al zoveel geprobeerd om af te vallen. De opstart verliep verbazingwekkend vlot en deze keer hield ik het wel vol. Ik ben op 4 maanden tijd gemakkelijk 12 kg afgevallen, zonder honger te lijden.
Ik voel me beter, gezonder, energieker en ben blij dat ik de stap gezet heb.
De invullijsten zijn een grote hulp, ook voor jezelf. Je ziet zelf wat je goed doet en mis doet. De opmerkingen door Sophie waren voor mij niet altijd gemakkelijk om te horen, maar wel correct én nodig om het programma te doen slagen. Ondertussen heb ik veel nieuwe, lekkere dingen ontdekt die ik voordien niet kende.
Ik zou het iedereen aanraden!

Emmely uit Oostrozebeke

Emmely uit Oostrozebeke

Emmely uit Oostrozebeke

Ik heb het gevoel dat dit heel haalbaar is.  Je MOET veel eten, alleen opletten wat je eet.
Fitter, gemotiveerder en gewoon goed in mijn vel, zo voel ik me.
Ikzelf hoef niet veel gewicht kwijt maar ik wou van mijn suikerverslaving af.  Het is voor mij vooral de bedoeling om een gezonde voeding in huis te halen, vooral met 2 opgroeiende pubers die veel moeten studeren vind ik gezonde voeding belangrijk voor hun ontwikkeling.
Alhoewel ik pas gestart ben, merk ik dat de drang naar suiker, snoep, chocolade al enorm is afgenomen. En ook het sporten gaat er weer op vooruit, ik voel weer gemotiveerd!
Ik kreeg een goede uitleg tijdens het intakegesprek. Ook de dagelijkse reactie op je invullijst, is interessant om telkens te kunnen bijsturen. Sophie geeft met enthousiasme, de nodige uitleg en stuurt ook lekkere recepten door.

Dominique uit Anzegem

Hier mijn persoonlijke ervaring: voor mij is het zeer goed te doen om je te houden aan het programma, voel me stukken fitter, geen nood aan suikers.  De begeleiding is zeker oké, bij problemen duurt het niet lang voor je antwoord krijgt, je merkt ook dat de lijst die ik doorstuur echt wel goed wordt bekeken. Ik voel me zeer goed bij het vernieuwde programma .  Groeten Dominique

Christel uit Waregem

Christel uit Waregem

Bedankt Sophie voor uw snelle reacties iedere avond opnieuw. Altijd fijn om uw motivering te lezen. Dat helpt inderdaad! Een optimale begeleiding! U bent een beetje mijn stok achter de deur. Anders zou ik mij veel meer laten verleiden. Ik lees de ‘dagberichtjes’ iedere dag. Ze zijn zeer informatief en je hebt er wel iets aan. Na drie weken voel ik mij energieker, mijn benen voelen lichter en zijn minder opgezwollen. Het voelt goed aan. Mijn drang naar zoet is ook al verminderd.

Els uit Waregem

Na 2 maanden ‘Afvallen zonder dieet’ heb ik  een nieuwe manier van eten gevonden: lekker gezond met natuurlijke producten. Gewichtsverlies gaat geleidelijk aan en vooral voel ik me beter en heb ik meer energie.
De begeleiding doet alles! Een dagelijkse berichtje ter ondersteuning met kleine  handige tips, dit doet deugd ! Het zorgt ervoor dat je verder doet, ook al gaat het eens wat minder of heb je een dipje, je begeleidster Sophie helpt je erdoor heen, chapeau!!!
Je krijgt  een beter inzicht in de vetverbranding en voedingsstoffen die je lichaam echt nodig heeft om goed te functioneren . Ook een voordeel, als je weinig tijd hebt, dat je de gerechten vers kan bestellen en invriezen en opwarmen in de oven en weet je dat je goed bezig bent. Alvast een grote pluim aan Sophie!

Annemie uit Gent

Annemie uit Gent

Ik ben aan het programma begonnen met de bedoeling een paar kilo’s af te vallen. Dit is me goed gelukt. Gaat het een dag wat minder, dan krijg je toch weer dat steuntje in de rug van Sophie. Ik heb zeker niet het gevoel dat ik aan het diëten ben. Ik heb gewoon een andere en veel gezondere manier van eten aangeleerd.
Mijn gewicht is zoals ik het gevraagd heb verminderd. Het gevolg is dat ik geen opgeblazen gevoel meer heb, voel me fitter en zo is mijn humeur ook verbeterd.

Elsy uit Waregem

Ik ben nu 5 weken bezig met het programma ‘Afvallen zonder dieet’ en ben zeer positief over mijn nieuwe eetgewoonten die resulteren in gewichtsverlies, betere conditie en enorme vermindering van migraineaanvallen. Prima programma, maar ook uitstekende begeleiding van Sophie.
Vorig jaar had ik niet durven dromen van dit resultaat.
Ik had hopeloos mijn te kleine zomerkledij gedumpt en mijn winterkledij in een maat 42 gekocht.
Zonde van het geld maar hoera. Ik kan maar hopen dat ik het gewicht en de goede eetgewoontes zal houden. Mijn motivatie is wel heel groot.

Karine uit Oostende

Karine uit Oostende

Hallo, ik ben zeer tevreden met ‘Afvallen zonder dieet’! Ik ben 13 kg afgevallen in 3 maanden .Honger heb je zeker niet. De begeleiding naar je gewicht is ook uitstekend. Beste dank daarvoor!

Chris uit Kermt-Hasselt

Mijn naam is Chris en net geen 70 jaar. Ik wil jullie vertellen over  mijn ervaring  met het “Afvallen zonder dieet”-programma. Momenteel zit ik in een periode van veel zorgen in de familie. Maar ik ben er toch aan begonnen, met veel vertrouwen dank zij mijn consulent Sophie. Ik volg het programma nauwkeurig, en de resultaten zijn er. Ik voel mij heel goed en fit en gewicht verlies is mooi  meegenomen. Ik heb nog geen enkele dag honger gehad. En het voelt  niet als een dieet ,want het zijn geen kleine porties die je mag hebben en er is veel variatie met de leuke receptjes van de week. Ik raad het iedereen aan ,die iets aan zijn gewicht en zijn gezondheid wil doen. Slanke groetjes. Chris

Els uit Merkem

Els uit Merkem

Ik was er allang mee bezig om terug een paar kilootjes te willen afvallen. Zo dus heb ik weer een afspraak gemaakt met Sophie. Op jezelf afvallen gaat niet zo gemakkelijk en een mens is dan meer gestimuleerd om het in orde en zo perfect mogelijk te doen. Ik kreeg een mooie uitleg hoe het programma in elkaar zit. Er is variatie genoeg in het kiezen van je eiwitten, groenten, fruit en vezels. Je kan altijd bij Sophie terecht met vragen en de bestellingen zijn ook altijd stipt geleverd. Sophie is altijd ” to the point” en ik vind dat heel goed dat heeft ‘ne zekere drive’ om het goed te doen. Het is niet te geloven hoe goed het programma werkt met OP1, OP2 en S-dagen. In enkele weken tijd ( 5 à 6) kan met toch gerust 6 à 7 kilo afvallen. Het is eenvoudig om de lijsten in te vullen en door te geven en er wordt ook onmiddellijk op gereageerd om je lijst te verbeteren en bij te sturen.

Ik heb een breed sociaal leven en we moeten nogal veel weg en het is soms moeilijk maar er is mogelijkheid genoeg in de restaurants om het gepaste menu te kiezen. Ik ben nu terug content dat ik mijn kilootjes kwijt ben. Ik voel mij terug fitter, heb meer energie en van buitenaf krijg ik complimentjes en ik voel mij beter in mijn vel. En ’t is natuurlijk ook aangenaam wanneer ik ga winkelen en zie dat er een maatje af is. Ik geef aan iedereen de raad niet twijfelen maak een afspraak en je hebt resultaat.

Margareta uit De Pinte

Ik ben reeds een 3-tal weken bezig met ‘Afvallen zonder dieet’. Ik krijg dagelijks de dagberichten. Deze lees ik aandachtig en het is zeer interessant. Op dit moment voel ik me prima. Al van de eerste dag ging het goed: nooit honger, altijd goed geluimd. Ik maak het zelf lekker: ik gebruik kruiden, olie & azijn,… Ik voel eigenlijk niet dat ik speciaal moet opletten. Ook mijn zoet-gevoel is volledig weg. Dus, heel positief en gemakkelijk te volgen. Bedankt voor je begeleiding, Sophie. Helemaal TOP!

Shirley uit Pittem

Shirley uit Pittem

Het programma ‘Afvallen zonder dieet’ bevalt me heel goed en ja de eerste week is het nog wat zoeken.
Ook waren er een paar dagen waar ik heel dorstig was en een rare smaak in mijn mond, zo nu en dan en zeker tegen de avond toe. Er zitten toch ook een paar moeilijke momenten in, maar die kan ik overwinnen als ik aan mijn weegschaal denk en de gezonder manier van eten.
Iedere dag lees ik zeker de ‘dagberichtjes’, ze bevatten heel veel informatie en ook de wekelijkse receptjes vind ik fantastisch!

Marie-Rose uit Wortegem-Petegem

Ik ga elke morgen met veel zin op de weegschaal staan en de goede resultaten moedigen mij aan om verder te doen. Wat het eten betreft alles oké, want ik vind het zelf ook grote porties, ik neem ze zelf niet altijd volledig. Soms is het wel even op de tanden bijten om niet te weerstaan aan de chocolade. De begeleiding is zeer goed en praktisch, na 3 weken was er 4,5 kg af. Bedankt Sophie, voor je optimale begeleiding, tips en recepten! Ik ben heel tevreden en maak er nu al reclame mee want ik voel mij elke dag fitter. Groeten   Marie-Rose

Mady uit Oostrozebeke

Mady uit Oostrozebeke

Na slechts 2.5 maanden was ik 7 kg lichter geworden. Niet alleen mijn gewicht ging naar beneden, ook mijn metabolische leeftijd is een stuk lager geworden. Ik voel me veel fitter, heb meer energie, ben nooit meer moe. Ik heb geen honger gevoel,eet zelf meer dan vroeger maar wel anders en gezonder. Je wordt elke dag gevolgd via email en dat is zeker een plus punt. Je wordt enorm gesteund, bv. als je het eventjes niet meer ziet zitten mag je altijd contact op nemen. Alvast een dikke merci voor de begeleiding! Ondertussen heb ik ook een grondige bloedcontrole laten doen en alles was super: geen cholesterol stond maar aan 171

Ik zou zeggen niet aarzelen maar doen!

Dominique uit Kortrijk

Ondertussen ben ik 2 maanden gestart met het ‘Afvallen zonder dieet’ programma. Lichamelijk voel ik me stukken beter en ik heb geen hartkloppingen meer als ik trappen doe. Mijn kledij knelt niet meer en ik kan weer kledij dragen van vroeger ????
Ik voel me lichamelijk beter . De ‘goestjes’ blijven af en toe wel, maar eens in stabilisatie kan dit (koekje of glaasje cava) heeft Sophie me vertelt. Op restaurant kan ik ook kiezen uit gezonde alternatieven. Ook voor de keuze naar groenten toe, vind ik dat ik een hele evolutie doorlopen heb en dat ik bepaalde groenten begin te appreciëren. Sophie, ik wil je ook danken dat je me steeds positief begeleid en veel goede raad geeft , want er zijn toch nog momenten dat ik twijfel en het doet deugd een steun in de rug te krijgen .

Lieve uit Kortemark

Lieve uit Kortemark

Ik ben 46 jaar en heb al 18 jaar ( na de geboorte van mijn 2 kinderen) problemen met mijn gewicht. Mijn overgewicht zit wel in de genen, maar ik wil mij daar niet zomaar bij neerleggen. Ik heb reeds een hele reeks afslankingprogramma’s gevolgd, maar telkens zonder blijvend resultaat omdat ze gewoon niet vol te houden zijn. Als men er zich niet goed bij voelt, dan hou je dat echt niet vol!

Ik startte 5 weken geleden met het ‘Afvallen zonder dieet’-programma en ben al 6 kg (overwegend vet) lichter geworden! Dit is het enige afslankprogramma waar ik me ook supergoed bij voel. Ik bruis van de energie en voel me goed in mijn vel.

Het is en blijft natuurlijk wel een dieet. Je moet strikt het programma volgen (zodat je in ketose blijft ) , wat betekent dat je tegen veel “neen” moet zeggen, maar er is altijd een “gezonder” alternatief.  Het vraagt natuurlijk wat inzet als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om af te slanken en gezonder te eten, maar je staat er niet alleen voor. Ik krijg een zeer goede begeleiding (via mail) van mijn coach, Sophie. Dagelijks  bekijkt ze mijn invullijst en stuurt ze mij bij waar nodig. Ook als ik te weinig eet, wat bij mij wel gebeurt, verwittigd ze mij daar wel voor… Ik moet soms echt hard mijn best doen om alles op te eten, ik heb dus nog nooit honger gehad tijdens dit dieet. Het is niet alleen een afslankprogramma, wat maar tijdelijk is, maar ook een leerprogramma om gezond te eten voor je hele leven en het ganse gezin!

Stefaan & Katrien uit Ardooie

Sedert eind november zijn mijn man en ik samen begonnen aan “Afvallen zonder dieet“ bij Sophie. Zelf had ik al enkele diëten geprobeerd, maar na enkele maanden  verloor ik meestal mijn moed en belandde ik terug in mijn oude eetpatroon. Sophie leerde ons een hele andere eetgewoonte aan waarbij we geen honger hadden en het totaal niet aanvoelde als een dieet. Nu 3 maanden verder voelen we ons veel fitter en zijn heel wat kilo’s kwijt.  Mijn drang naar suikers is ook helemaal weg. We zijn heel tevreden dat we deze stap gezet hebben en raden het iedereen aan. Groetjes

Patricia uit Sint-Baafs-Vijve

Patricia uit Sint-Baafs-Vijve

Een goed programma met goede resultaten. Ik heb het programma reeds 2 keer gevolgd (toen nog ‘Weet hoe je eet’) met goede resultaten, maar door persoonlijke problemen terug aan gekomen. Nochtans de eerste keer 5 jaar op mijn gewicht gebleven dus wel een zeer goed programma. Deze keer zal het mij wel lukken om terug goed te blijven daar ik terug een normaal leven heb. Wel is er een beetje karakter nodig om alles goed of te wegen en juist te doen maar eens goed op dreef lukt iedereen dat wel.  Sophie is een pracht van een begeleidster, altijd bereid om te helpen en bij vragen zeker vrij vlug antwoord. Samen gaat het ons wel lukken. en deze keer zal ik wel op mijn gewicht kunnen blijven. Patricia

Rina

Rina

Ik voel mij super, Ik had een opgeblazen gevoel en voelde me dik en niet goed in mijn vel. Tot ik het programma ‘Afvallen zonder dieet’ ontdekte. Sophie heeft me goed geholpen om dit programma te volgen. Ik vond het heel goed dat dit niet in een groep gebeurde maar heel persoonlijk. Ik heb andere fruit en groentesoorten leren eten en heerlijke recepten leren bereiden. De dagelijkse begeleiding is een zeer goede stimulans. Mijn metabolische leeftijd staat een heel stuk onder mijn echte leeftijd en dat allemaal heeft me de kracht om door te zetten. Bedankt Sophie!

Marleen uit Woesten

Heel eenvoudig afvallen zonder probleem, terwijl je echt leert genieten van gezonde voeding. Groetjes Marleen

Annemie

Ik voelde me niet goed meer in mijn vel. Veel pijn (artrose), geen levenslust meer. Sophie was en is mijn luisterend oor. Ik kreeg veel doelgericht advies van haar i.v.m. gezond eten, juiste gebruik van passende aanvullingen tegen  de pijn. Mijn gewicht gaat heeeeel traag naar omlaag, maar ik voel me beter in mijn vel EN DAT is heel belangrijk. Ik voel me een ander mens worden. ‘Afvallen zonder dieet’ is voor mij belangrijk. De tips die Sophie geeft zijn heel goed meegenomen. Ik voel eigenlijk niet dat ik iets mis i.v.m. eten. De dagelijkse reactie op  mijn doorgestuurde lijst van de dag is zo positief en doelgericht.

Een coach hebben als Sophie is heilzaam en deugddoend!